Catechisatie

Binnen de gemeente zijn er diverse catechese groepen.

Basiscatechese On Track (groep 8 basisschool)

In deze groep wordt op een leuke ontspannende manier gelegenheid gegeven aan de kinderen om te leren over de kerk, maar bovenal over hun persoonlijke geloofsbeleving. Aan de hand van leuk en pakkend lesmateriaal wordt gewerkt een heel seizoen of het Oude Testament of het Nieuwe Testament. Maandag 16.00-17.00 uur Inloop vanaf 15.45 uur.

Catechese Follow Me (12 - 14 jaar)

In deze groepen wordt op een leuke ontspannende manier gelegenheid gegeven aan jongeren om te leren over de kerk, maar bovenal over hun persoonlijke geloofsbeleving. Er zijn twee groepen. Deze groep komt samen op maandagavond van 19.30 tot 20.15 uur.
Volg voor het laatste nieuws Follow Me op Facebook

Catechese Follow Me Next (15 - 17 jaar)

In deze groep wordt op een leuke ontspannende manier gelegenheid gegeven aan jongeren om te leren over de kerk, maar bovenal over hun persoonlijke geloofsbeleving. Deze groep komt samen op dinsdagavond van 19.30 tot 20.15 uur.

Belijdeniscatechisatie

Ieder jaar start er in oktober een belijdeniscatechisatie. Gemeenteleden die hieraan willen deelnemen kunnen dit doorgeven aan hun wijkouderling of predikant. Als u eerst een gesprek wilt met de predikant, kunt u hem bellen voor een afspraak.
Deze belijdeniscatechisatie vindt plaats in een catechisatie/gespreksgroep voor 18 jaar en ouder. Het deelnemen aan deze gespreksgroep houdt niet automatisch in dat er ook verwacht wordt dat men belijdenis doet. Deze catechisatie/gespreksgroep komt bij elkaar op maandagavond om 19.30 uur