Kerkklokradio luisteren

Hervormde gemeente Maranatha werkt met zes andere gemeenten samen (Samenwerkende Kerken) binnen de Stichting Kerkklokradio.

• Gereformeerde Ontmoetingskerk te Nieuw-Lekkerland
  • Hervormde gemeente Kinderdijk-Middelweg te Nieuw-Lekkerland
  • Gereformeerde Kerk vrijgemaakt De Hoeksteen te Nieuw-Lekkerland
  • Gereformeerd Vrijgemaakt De Levensbron te Alblasserdam
  • Hervormde gemeente Wijk 1 te Alblasserdam
  • Evangelische gemeente Jozua te Alblasserdam

Hervormde Gemeente Maranatha verzorgt om de zeven weken een zondagprogramma op Kerkklokradio met in de ochtend van 9.00 tot 11.30 uur een uitzeding van de kerkdienst omlijst met muziekkeuze. Dezelfde zondag wordt er in de avond en programma verzorgd van 20.00 tot 22.00 uur met muziek waarin in het tweede uur verzoeken van luisteraars worden gedraaid. Het telefoonnummer van de studio is 0184-682422. In deze uitzendingen wordt uiteraard getracht het evangelie uit te dragen. Bovendien verzorgt de Hervormde Gemeente Maranatha om de zeven weken een meditatie op woensdagavond van 21.00 tot 21.15 uur.

Stichting Kerkklokradio is onderdeel van Klokradio, lokale omroep voor Alblasserdam, Giessenlanden en Molenwaard.

Klokradio

Klokradio is te ontvangen in Alblasserdam, Giessenlanden en Molenwaard

• Nieuw-Lekkerland: 107.0 FM (ether) of 105.9 FM (kabel)
  • Streefkerk: 107.0 FM (ether)