Volg en zoek het Licht - Wandel mee door het Kerstverhaal

zaterdag 24 november 2018

Ken jij het Kerstverhaal?
Weet jij wie Keizer Augustus is?
Hoe druk zou de herbergier het hebben gehad?
Hoe zou het zijn om die tocht te lopen net zoals Jozef en Maria moesten doen?

Vragen die je eigenlijk alleen kan beantwoorden als je er écht bij bent geweest, maar we kunnen wel proberen om er een idee van te geven. Want dat is wat we 22 december willen doen.
Echt door het verhaal heen lopen, keizer Augustus die denkt dat hij alle macht heeft, de herbergier, de herders, engelen en ga zo maar door, we gaan ze allemaal ontmoeten.

De wandeling, geschikt voor het hele gezin, kun je starten tussen 17.30 uur en 18.00 uur op het schoolplein van Basisschool ‘de Wegwijzer’ en duurt ongeveer een uur . De route is kinderwagen en rolstoel toegankelijk en finishend ook weer op het Schoolplein. Na de wandeling wordt er gratis koffie, thee en chocomelk aangeboden. De deelnemers van het Diaconaal Jongeren Project zorgen door diverse versnaperingen in hun Foodstall. Denk hierbij aan erwtensoep, ballen gehakt enzovoorts. Eet je na de wandeling op het schoolplein dan sponsort u hun reis naar Malawi komende zomer.  Met het zingen van een aantal liederen met Kinderkoor ‘de Parels’ sluiten we de avond rond 19.30 uur gezamenlijk af.

Hopelijk zien we jullie daar, en vergeet niet: je zelfgemaakte lampion mee te nemen!
(Heb je er zelf geen één, dan zullen wij je aan een lampion helpen)

Organisatie ligt in handen van leden van De Hoeksteen, De Rehoboth, De Baptisten gemeente, Maranatha en Ontmoetingskerk.

Gerelateerde berichten