Rommelmarkt Nieuw-Lekkerland

Jaarlijks organiseert de Hervormde Gemeente Maranatha een rommelmarkt in en om haar kerkgebouw aan de Mattenbies te Nieuw-Lekkerland. Dit jaar organiseren wij onze rommelmarkt op zaterdag 14 april 2018 van 9.00 tot 15.30 uur.

Goede doelen

Met de jaarlijkse rommelmarkt steunt de Maranathakerk diverse goede diaconale doelen. Daarnaast is een deel van de opbrengst bestemd voor de instandhouding van onze kerkelijke gemeente.

Welke kramen staan er op de rommelmarkt?

Wie de markt aan de Mattenbies komt bezoeken zal zeker alle succesnummers van voorgaande jaren aantreffen: kunst & kitsch, boeken, lampen, elektrische apparaten, computers, glaswerk, kleding, potten, pannen en heel veel speelgoed.  Ook voor vernieuwing in uw interieur kunt u op de markt terecht, het uitgebreide meubelplein is altijd druk bezocht. Uiteraard is alles weer goed gesorteerd en gepresenteerd.

De markt biedt volop decoraties en cadeau-ideeën met voor iedereen wat wils: bloemstukjes, woondecoraties, sierraden, tassen, bijbelhoezen, mooie (foto)kaarten, kaarsen, tassenhangers, poppenkleertjes, borduurwerken en een grote keuze uit handwerkartikelen.
Deze editie is ook de Wereldwinkel weer te gast met een kraam vol met informatie en producten.

Tijdens het rondneuzen op de markt draait de hele dag het rad van avontuur. Daarbij zijn voor jong en oud prachtige prijzen te winnen! Zowel binnen als buiten wordt er allerlei lekkers verkocht: verse oliebollen,  patat, hamburgers, ijs, soep en heerlijke broodjes. Bent u moe geworden van het rondneuzen op deze gezellige markt? Drink dan gezellig wat in de koffiehoek, met zelfgemaakte cake of koek. Net als vorig jaar kunt u weer gebruik maken van de TukTuk taxiservice, bekijk de omgeving vanuit deze bijzondere vervoersmiddelen of laat u thuisbrengen in Nieuw-Lekkerland.

De jeugd kan zich vermaken met vele activiteiten zoals schminken, grabbelen, enveloppen trekken, touwtjes trekken etc. Kortom een leuk evenement voor het hele gezin.

Rommelmarkt zaterdag 14 april 2018

De jaarlijkse rommelmarkt staat weer voor de deur. Net als andere jaren hebben we uw hulp als gemeentelid meer dan nodig! In de aanloop naar de rommelmarkt hebben we de opslag aan de Middelweg al...

Vrijwilligers gezocht voor bakken van koek en cake

In de koffiehoek tijdens onze jaarlijkse rommelmarkt verkopen we koffie en thee met zelfgemaakte cake, muffins, appeltaart en (boter)koek. Wilt u ons helpen door met uw allerbeste recept iets...

Zegels sparen voor rommelmarkt

Heeft u nog zegels of halve of volle spaarkaarten? U kunt deze afgeven in de keuken van de kerk. De zegels worden gebruikt om artikelen te sparen voor o.a. het rad van avontuur tijdens de rommelmarkt.