Rommelmarkt Nieuw-Lekkerland

Jaarlijks organiseert de Hervormde Gemeente Maranatha een rommelmarkt in en om haar kerkgebouw aan de Mattenbies te Nieuw-Lekkerland.

Goede doelen

Met de jaarlijkse rommelmarkt steunt de Maranathakerk diverse goede diaconale doelen:

Daarnaast is een deel van de opbrengst bestemd voor de instandhouding van onze kerkelijke gemeente.

Welke kramen staan er op de rommelmarkt?

Wie de markt aan de Mattenbies komt bezoeken zal zeker alle succesnummers van voorgaande jaren aantreffen: kunst & kitsch, boeken, lampen, elektrische apparaten, computers, glaswerk, kleding, potten, pannen en heel veel speelgoed.  Ook voor vernieuwing in uw interieur kunt u op de markt terecht, het uitgebreide meubelplein is altijd druk bezocht. Uiteraard is alles weer goed gesorteerd en gepresenteerd.

De markt biedt volop decoraties en cadeau-ideeën met voor iedereen wat wils: bloemstukjes, woondecoraties, sierraden, tassen, bijbelhoezen, mooie (foto)kaarten, kaarsen, tassenhangers en een grote keuze uit handwerkartikelen. Deze editie is ook de Wereldwinkel weer te gast met een kraam vol met informatie en producten.

Tijdens het rondneuzen op de markt draait de hele dag het rad van avontuur. Daarbij zijn voor jong en oud prachtige prijzen te winnen! Zowel binnen als buiten wordt er allerlei lekkers verkocht: verse oliebollen, patat, hamburgers, ijs, soep en heerlijke broodjes. Bent u moe geworden van het rondneuzen op deze gezellige markt? Drink dan gezellig wat in de koffiehoek, met zelfgemaakte cake of koek.

De jeugd kan zich vermaken met vele activiteiten zoals schminken, grabbelen, enveloppen trekken, touwtjes trekken etc. Kortom een leuk evenement voor het hele gezin.

Regio rommelmarkt

Jaarlijks ontvangt de rommelmarkt van de Maranathakerk vele bezoekers uit de omliggende plaatsen zoals Alblasserdam, Bergambacht, Bleskensgraaf, Giessenburg, Goudriaan, Groot-Ammers, Hoornaar, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek, Langerak, Lekkerkerk, Molenaarsgraaf, Nieuwpoort, Noordeloos, Ottoland, Oud-Alblas, Schoonhoven, Streefkerk, Wijngaarden en Waal.

Zonnige rommelmarkt Nieuw-Lekkerland brengt ruim 15.000 euro op

NIEUW-LEKKERLAND – Op een zonovergoten Mattenbies in Nieuw-Lekkerland organiseerde de Hervormde Gemeente Maranatha afgelopen zaterdag, 14 april 2018, voor de dertigste keer haar jaarlijkse...

Inzamelen spullen voor jaarlijkse rommelmarkt Maranathakerk

Van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 april kunnen inwoners van de Gemeente Molenwaard en Alblasserdam, bruikbare spullen afgeven bij de Maranathakerk in Nieuw-Lekkerland. Het kerkgebouw aan de...

Promoot de rommelmarkt met een raamposter

Er liggen er bij de uitgang van de kerk heel veel A3 posters die een plekje zoeken in Nieuw-Lekkerland en omstreken. Help ons met de promotie en plak er eentje voor uw raam, op uw auto, op uw werk...