Jeugdclubs

De Spoorzoekers
De Gangmakertjes is een gezellige club, bedoeld voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Elke dinsdagmiddag houden wij club in de jeugdzaal van 15.45 tot 17.00 uur.

De Schatgravers
Wij, De Schatgravers van de gemeente Maranatha, allemaal jongens en meiden in groep 6, 7 of 8. Elke woensdagavond houden wij club in de jeugdzaal van 18.45 tot 20.00 uur.

TOV12+
Wij zijn een club voor alle tieners die op de middelbare school zitten. Met elkaar praten over God, spellen doen, filmpie kijken en gezelligheid creëren zijn onze speerpunten voor die gezellige avonden. Nieuwsgierig? Iedere vrijdagavond gaat om 19.45 uur de jeugdzaal open en starten we met elkaar. Dit gaat door tot een uur of 21.45 uur, soms wat korter, soms wat langer! Er wordt voor limo en lekkers gezorgd. Een clubseizoen kost €25,-, maar om leuke uitstapjes en activiteiten te kunnen doen kan het zijn dat er om een (kleine) extra bijdrage gevraagd worden. Tot snel!

O J'App
Gezellig met leeftijdsgenoten (15+) praten over het geloof kom dan naar O'Japp. We komen eenmaal in de twee weken op vrijdagavond bij elkaar vanaf 20.30 uur.