Rommelmarkt Alblasserdam

Zoek je een rommelmarkt in de buurt van Ablasserdam? Kom dan naar de rommelmarkt van de Hervormde Gemeente Maranatha in Nieuw-Lekkerland. Jaarlijks organiseert de kerk deze altijd goed gesorteerde rommelmarkt. Met de jaarlijkse rommelmarkt steunt de Maranathakerk diverse goede diaconale doelen. Daarnaast is gedeelte van de opbrengst bestemd voor de instandhouding van de eigen kerkelijke gemeente. De gehele markt draait op vrijwilligers.

Maranathakerk

Mattenbies 1
2957 RJ Nieuw-Lekkerland

Alblasserdam

Alblasserdam is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen, behoudens de buurtschap Kortland.

Inzamelen spullen t.b.v. jaarlijkse rommelmarkt Maranathakerk

Zaterdag 24 november 2018 tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u uw bruikbare rommelmarkt spullen weer inleveren. Dus wilt u weer spullen kwijt? Kom dan zeker langs met uw spulletjes. Tot aan de...