Rommelmarkt Alblasserdam

Zoek je een rommelmarkt in de buurt van Ablasserdam? Kom dan naar de rommelmarkt van de Hervormde Gemeente Maranatha in Nieuw-Lekkerland. Jaarlijks organiseert de kerk deze altijd goed gesorteerde rommelmarkt. Met de jaarlijkse rommelmarkt steunt de Maranathakerk diverse goede diaconale doelen. Daarnaast is gedeelte van de opbrengst bestemd voor de instandhouding van de eigen kerkelijke gemeente. De gehele markt draait op vrijwilligers.

Maranathakerk

Mattenbies 1
2957 RJ Nieuw-Lekkerland

Alblasserdam

Alblasserdam is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen, behoudens de buurtschap Kortland.

Zegels sparen voor rommelmarkt

Heeft u nog zegels of halve of volle spaarkaarten? U kunt deze afgeven in de keuken van de kerk. De zegels worden gebruikt om artikelen te sparen voor o.a. het rad van avontuur tijdens de rommelmarkt.

Aanmelden als vrijwilliger voor jaarlijkse rommelmarkt

Op zaterdag 13 april 2019 staat de Mattenbies weer in het teken van de jaarlijkse rommelmarkt van de Hervormde Gemeente Maranatha. We organiseren de rommelmarkt inmiddels voor de 31ste keer en elk...

Laatste inzamelzaterdag spullen t.b.v. jaarlijkse rommelmarkt Maranathakerk

Zaterdag 23 februari 2019 tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u uw bruikbare rommelmarkt spullen weer inleveren. Dus wilt u weer spullen kwijt? Kom dan zeker langs met uw spulletjes. Dit is de...